Një aktivitet me gjashtë lojtarë do të vijë në Season of Opulence të Destiny 2
Me Season of Opulence të Destiny 2 një javë larg, Bungie ka zbuluar më shumë informacione rreth gjërave që Guardians mund të presin në shtesën e tretë dhe të fundit të Destiny 2: Forsaken Annual Pass. Season of Opulence  do…