Zbulohet roadmap i Destiny 2: Season of Dawn
Bungie zbulon detajet e Season of Dawn Bungie na dha një teaser për Destiny 2: Season of Dawn më herët këtë javë, por tani zhvilluesu ka zbuluar detajet dhe se çfarë duhet të presim që të vijë në lojë. Përveç…