Çdo gjë që duhet të dini për Kombat League në Mortal Kombat 11
Kombat League i Mortal Kombat 11 nis nesër me fillimin e Season of Blood, një periudhë katër-javorëshe plot kompeticione dhe lojëra që ofrojnë skine dhe paisje sa herë që të avanconi nga ranku në rank. Konkurentët e Kombat League janë…