Call of Duty: Mobile Season 7 do të quhet Radioactive Agent
Sezoni i ri do të sjellë shumë përmbajtje të re në lojë Call of Duty: Mobile Season 7 do të quhet Radioactive Agent, zbuloi Activision në një postim në Twitter. Sezoni i ri do të dalë më vonë këtë javë.…
Dragua në Fortnite?! Ninja duket se ka përgjigjen për pyetjet tona
Lojtarët e Fortnite janë të bindur se ata mund të dëgjojnë zhurmën e një dragoi në lojë dhe "hyjnia" e tyre, Tyler 'Ninja' Blevins mendon se është e mundur që një dragua të jetë arma e ardhshme mitike. Sinjalizimet për…
Një fshat i vogël është zbuluar nën Iceberg në Fortnite Season 7
Përkundrejt faktit se ka qenë aktiv për disa ditë, Fortnite Season 7 duket se po sjell ndryshime në hartë më shpejt se sa po prisnim, duke u përqendruar rreth Polar Peak. Fortnite Season 7 arriti vetëm pak ditë më parë…
Sezoni i shtatë i Fortnite vjen sot me ndryshime të mëdha
Sezoni i shtatë i Fortnite vjen sot për zotëruesit e Battle Pass dhe mode i ri do ti japi mundësi komunitetit të tij të jetë më krijues. Ky vjen si një ndryshim i madh për lojën, pasi mund të nënkuptojë…
A do të ketë Fortnite Season 7 një version Krishtlindjesh?!
Me Halloween-in që po afrohet, ka kuptim që skin-et e Fortnite të jenë sa më të errët dhe të frikshëm, ose të paktën të lidhura me këtë festë. Skin-i i fundit i Battle Pass e Sezonit 6 është një njeri-ujk,…