Sezoni 7 i WWE SuperCard është i disponueshëm tani
Sezoni 7 i WWE SuperCard, shtesa më e re në lojën me karta të Cat Daddy Games, tani është në dispozicion si një update falas i shkarkueshëm në App Store për pajisjet iOS, duke përfshirë iPhone dhe iPad; Google Play…