Tekken 7 Season 4 sjell Kunimitsu dhe një tematikë me Pac-Man
Fillon në 10 nëntor. Sezoni i ardhshëm i Tekken 7 fillon këtë muaj. Lojtarët që kanë blerë season pass do të kenë akses në personazhin e ri Kunimitsu, gjithashtu të disponueshëm si DLC 16. Ninja me maskë dhelpre si duket…
Ky leak i Fortnite zbulon armën Heavy Mortar për Season 4
Dataminers në Fortnite kanë zbuluar një armë të re Heavy Mortar në lojë pasi patch v14.50 erdhi live. Ajo mund të vijë në update-in e ardhshëm të Season 4. Dataminer-i HYPEX, zbuloi detajet me lojtarët e tjerë në 3 nëntor,…
Fortnite sapo shtoi Galactus në hartë teksa finalja e Season 4 afron
Antagonisti i tanishëm i Fortnite, Galactus, më në fund është shfaqur në battle royale. Kjo përmes një ndryshimi të vogël të bërë në patch v14.30 në datë 13 tetor. Personazhi i Marvel tashmë mund të dallohet në qiellin mbi Fortnite,…
Guida për sfidat e javës së 5 në Fortnite Season 4
Season 4 i Fortnite me tematikën e Marvel vazhdon, teksa sfida të reja janë prezantuar këtë javë. Lojtarët që duan të marrin Hologhraphic Wolverine Skin, duket të arrijnë level 220, një detyrë jo e thjeshtë kjo edhe për disa nga…
Si të merrni Victory Von Doom Emote në Fortnite
Lojtarët tashmë mund të shijojnë fitoren e tyre si një nga antagonistët e Marvel në Battle Pass-in e Fortnite Season 4. Epic Games sërish është bashkuar me Marvel për të sjellë evente të reja me tematikën e Marvel në lojë.…
LazarBeam thotë se Fortnite Season 4 është pay to win
Epic Games prezantoi një sërë heronjsh dhe antagonistësh të njohur të Marvel me update-in e Season 4, por disa nga skinet e personazheve të reja janë "pay to win", kjo sipas Lannan ‘LazarBeam’ Eacott. Të hedhësh akuza për pay to…
Një makinë Whiplash me tematikën e Iron Man do të vijë në Fortnite
Një leak i ri i Fortnite  ka zbuluar se një skin makine Whiplash i Iron Man do të vijë së shpejti dhe ajo ka për të qenë më e mirë se makinat normale. Sipas një leak-u nga data miner-i SexyNutella,…
Aftësitë e heronjve të Marvel në Fortnite Season 4 bëhen leak
Një leak i freskët i Fortnite sugjeron se më shumë aftësi do ju shtohen superheronjve të Marvel përgjatë Season 4, përfshirë këtu rikthimin e Repulsors të Iron Man, një goditje bubullime për Thor dhe mburojën prej Vibranium të Black Panther.…
Si të plotësoni sfidat e Wolverine në Season 4
Epic Games ka vendosur një set sfidash për Wolverine në Battle Pass-in e Fortnite Season 4. Ja se si mund t'i plotësoni ato. Këto sfida do të vijnë periodikisht përgjatë javëve. Kjo do të thotë që do të keni mjaftueshëm…
Epic bën disable Fortnite Stark Robots në ditën e parë të Season 4
Nuk ka kaluar shumë kohë që nga ardhja e Season 4 në Fortnite dhe që tani një veçori e rëndësishme është bërë disable. Epic Games ka nxjerrë Stark Robots ka competitive playlists të battle royale-it të tyre. Stark Robots u…