Tag: Season 4 battle pass

Fitoni shpërblime të Clan Wars mode në CoD Mobile | GUIDE
Call of Duty Mobile ka prezantuar një hartë të re Multiplayer, mënyra të reja të paraqitura të lojërave, balancimin e armëve, Clan Wars dhe më shumë në përditësimin e Sezonit 4. Një nga përditësimet më të mëdha në lojë është…