Tag: season 3 pass

Season 3 Pass i Anno 1800 sjell 3 DLC të reja në lojë
Në përputhje me një teaser që u shfaq në fund të vitit të kaluar, loja më e fundit e menaxhimit ekonomik të Ubisoft, Anno 1800 po merr një expansion të tretë dhe botuesi tani ka zbuluar DLC-të individuale që do…