Tag: season 13

3 loadouts më të mirë në CoD Mobile Season 13
Në ktë artikull do të shohim tre loadouts më të mirë që lojtarët mund të përdorin për të patur sukses në CoD Mobile: BASE LOADOUT Armë kryesore: M4 Attachments për armën kryesore: Holographic sight, extended magazines, foregrip, and laser sight.…
Call of Duty: Mobile Season 13 do të vonohet
Nëse keni qenë duke pritur për sezonin e 13-të të Call of Duty: Mobile, i cili do të sjellë dy harta dhe armë të reja së bashku me veçori të tjera, duket se mund të duhet të prisni më gjatë.…
Zbulohet data e fillimit të PUBG Mobile Season 13
PUBG Mobile më në fund ka zbuluar kur Season 13 do të vijë te përdoruesit e celularit, dhe është shumë më shpejt sesa ne prisnim. Duke filluar në vetëm disa ditë, më 13 maj, lojtarët duhet të kenë akses në…