Update-i i ri i Sea of Thieves sjell një Tell Tale të re dhe topa zjarri
Update-i i këtij muaji, Seabound Soul, vjen në 20 nëntor. Update-i i ardhshëm mujor për Sea of Thieves do të vijë në 20 nëntor, Ai quhet Seabound Soul dhe do të sjellë një Tell Tale të re plus një mjet…