fbpx
Sea of Thieves arrin mbi 8.4 milionë lojtarë pas Anniversary Update
Suksesi i Sea of Thieves vazhdon Gjatë E3 2019, producenti ekzekutiv Joe Neate zbuloi numrin e ri të lojtarëve të Sea of Thieves. Loja ka mbi 8.4 milionë lojtarë tanimë dhe 2 milionë prej tyre e provuan lojën për herë të…
Sea of Thieves vjen me një Update me rastin e përvjetorit
Sea of Thieves bëhet një vjeç më 20 mars, dhe lojtarët kanë parë vetëm katër ''free expansion packs'' që prej fillimit të lojës. Tani që po afrohet përvjetori i parë i lojës, Rare ka njoftuar për një update të ri.…
Sea of Thieves do të ketë një free trial në 6 shkurt
Duke nisur nga data 6 shkurt Rare dhe Microsoft do të ofrojnë një promocion një javor që do ti lejojë përdoruesit e Sea of Thieves dhe Xbox Game Pass të ftojnë tre miq për ta luajtur lojën falas. Lojtarët mund…
Sea of Thieves hedh perkohësisht nga froni Fortnite – GameON Weekly
Në këtë edicion të GameON Weekly flasim për: 5. PS Plus ofron Hitman, For Honor dhe 100 GB cloud storage për shkurtin 4. Metro Exodus kalon ekskluzivisht në Epic Store 3. Shikoni të dhenat tuaja në PUBG Reprot 2. EA…
Sea of Thieves arrin përkohësisht vendin e parë në Twitch
Sea of Thieves ka pasur një ritëm goxha mahnitës për të nisur vitin dhe ja ka dalë të arrijë pikën më të lartë në Twitch, sado që ka disa ndodhi të caktuara që e mundësuan këtë. Prapëseprapë kjo situatë, është një tregues…
Sea of Thieves: Sa të sjellshëm duhet të jenë piratët?
Sea of Thieves është kthyer në kryen e klasifikimeve të Twitch këto ditë dhe kjo për shkak të një streamer-i të vetëm. Summit1g. Ai ka sjellë me mijëra reagime drejt lojës. Nëse është kjo vepra e tij ose rezultati i…