Tag: Sea Limited

Tencent ka 25.6% të kompanisë mëmë të Free Fire
Free Fire është një lojë mobile battle royale e zhvilluar nga një studio vietnameze, 111 Dot Studios dhe e prodhuar nga Garena. Loja së fundmi arriti kulmin e 100 milionë përdoruesve aktivë ditorë. Kur vjen puna në numrin e dowloads,…