CORSAIR ka blerë kompaninë e controllers SCUF Gaming
Tregu i aksesorëve gaming po nxehet për 2020 CORSAIR ka blerë SCUF Gaming për një shumë që nuk është bërë publike, siç zbuloi kompania. Ky transaksion do të finalizohet brenda 30 ditëve, sipas CORSAIR. CORSAIR, e themeluar në janar të…
SCUF po ndihmon Ronaldinho të fillojë një skuadër esports
Ai është një nga futbollistët më ikonikë dhe të njohur që kanë jetuar ndonjëherë dhe tani, legjenda e futbollit Ronaldinho dëshiron të bëjë hyrjen e tij në skenën e esports. Ish ikona braziliane është bërë ambasador i brandit për SCUF…