Si të merrni pjesë në Fortnite Solo GAPS
Ndonjëherë ndodh që ta keni të vështirë të regjistroheni në një tournament dhe jeni të detyruar të kërkoni ndihmë. Kësaj here për t’u regjistruar në tournament Fortnite Solo GAPS të organizuar nga GameON Albania ku mund të fitoni një Fortnite…