Workout hiqet nga CS:GO matchmaking, shtohen dy harta të reja
Hartat quhen Breach dhe Seaside Update i fundit i CS:GO është vërtet i rëndësishëm. Ky update ka sjellë ndryshime të shumta për sa i përket hartave të lojës, të cilat kanë pësuar ndryshime drastike. Nuk ka pasur asnjë ndryshim për…