Zbulohen ‘screenshots’ të rinj të Red Dead Redemption 2
Rockstar ka lëshuar gjithnjë e më shumë përmbajtje duke promovuar Red Dead Redemption-in e saj të ardhshëm gjatë disa muajve të fundit, duke u dhënë lojtarëve pamje të ndryshme të gameplay-it dhe mekanikës që do të hasin kur përpiqen të mbijetojnë…