Përdoruesit e iPhone 11 po ankohen për gërvishtjen e ekraneve
Përdoruesit thonë se ata e kanë mbajtur iPhone 11 me kujdes Kur u zbuluan iPhone-t e 2019, Apple u krenua me faktin se Super Retina XDR i iPhone 11 Pro dhe iPhone 11 Pro Max janë ekranet më të avancuar…