Tag: Scott Pilgrim vs the World: The Game

Scott Pilgrim vs. The World: The Game Review
Scott Pilgrim vs. The World është një lojë beat’em up e lançuar për herë të parë gjatë vitit 2010 për PS3 dhe Xbox 360. Por disa vite më vonë loja u zhduk nga tregu pa asnjë gjurmë, për t’u rikthyer…
Scott Pilgrim vs the World: The Game rikthehet zyrtarisht këtë vit
Scott Pilgrim vs the World: The Game është një këndvështrim i këndshëm i aksionit të tipit old-school në stilin e klasikve të NES si: River City Ransom dhe Double Dragon. Ajo u lançua në 2010, por vetëm në dyqanet e…