‘Duhet të frymëzojmë femrat që të përfshihen në gaming’, shprehet Intel
Qartazi ka një dominancë mashkullore në gaming dhe Intel shprehet se kjo gjë duhet ndryshuar Kreu i UK esports të Intel, Scott Gillingham, beson se ka më shumë gjëra që sponsorat, organizatorët dhe kompanitë mund të bëjnë për të përmirësuar…