Ninja nuk do që Scoped AR të rikthehet në Fortnite
Pas update v11.20 në 20 nëntor, u bënë leak dy armë që do të vijnë së shpejti në Fortnite: Heavy AR dhe Scoped AR. Të dyja armët kanë bërë një paraqitje në Fortnite në një pikë gjatë dhjetë sezoneve të…
Dy assault rifles bëhen leak në Fortnite Chapter 2
Këto AR janë versione të modifikuara të armëve të vjetra Pas ardhjes së update v11.20 në Fortnite, data miners besojnë se kanë zbuluar rikthimin e dy armëve të vjetra në Fortnite Battle Royale, por me një pamje të re. Deri…