Shikoni trailerin e parë të Scoob
Filmi do të trajtojë historinë e originës së personazheve të Scooby Doo. Lajme të mira për të gjithë fansat e Scooby Doo. Qeni juaj i preferuar vizatimor dhe skuadra e tij që zgjidh mistere do të kthehen verën e ardhshme…