Tag: science

Me këtë bluzë nuk do të keni më vapë
Studiuesit kinezë kanë hartuar një bluzë që ata thonë se mund të ftohë trupin me gati 5 gradë dhe mund të ndihmojë njerëzit të përballen me rritjen e temperaturave. "Metafabrik" i projektuar nga një ekip shkencëtarësh nga i gjithë vendi,…