Tag: sci-fi

Pas 1 dekade heshtje, loja horror Routine po rikthehet
Në vitin 2013, një trailer i shkurtër loje, fantastiko-shkencor mbi Amnesia, pati një ndikim të jashtëzakonshëm tek unë. Duke marrë sugjerime nga Alien, ishte një stacion makthi retrofuturist ku ndihesh tepër i vetmuar, deri në momentin kur u bë e…
Një lojë e re Subnautica është në zhvillim
Loja survival fantastiko-shkencore 2018 Subnautica është e shkëlqyer dhe vazhdimi i vitit 2021, Subnautica: Below Zero, është një pasues i denjë. Të dyja lojërat ishin gjithashtu suksese të rëndësishme. Sipas kësaj, nuk duhet të jetë befasi që zhvilluesi Unknown Worlds…
Loja e ardhshme falas e Epic është një këndvështrim sci-fi i Civilization
Loja e ardhshme falas e Epic është zbuluar dhe sado që nuk është ndër më të fundit në katalogun e Epic, është një që i ka rezistuar testit të kohës mjaft mirë. Galactic Civilizations 3 së shpejti do të jetë…