fbpx
Traileri i Scavengers në E3 tregon pamjet e para të gameplay-it
Scavengers është një lojë survival e vendosur gjatë një epoke të re akullnajash. Në trailerin e saj të E3 mundëm të shihnim pamjet e para të gameplay-it. Çështë e vërteta lojërat survival i gjen këto kohë në çdo ngjyrë dhe…
Scavengers është një tjetër lojë aventureske e zbuluar në Game Awards
Midwinter Entertainment mori skenën gjatë The Game Awards për të prezantuar një lojë që vërtet nuk po e priste njeri. Në trailerin e saj mund të shohim se loja është e vendosur në një narrative të llojit "ha ose të…