Tag: scammer

Ky scammer mund të përballet me 8 vite burg
Shumë lojëra të ndryshme si Valorant, CSGO dhe Fortnite kanë cosmetics të ndryshëm të cilat mund të jenë vërtet të shtrenjta. Dhe kjo gjë bën që këto lojëra të kenë një numër të madh scammer ku së fundmi një prej…