Tag: SBMM

Si funksionon SBMM në Call of Duty Warzone
Skill-based matchmaking është një sistem ku lojtarët me aftësi afërsisht të barabarta vihen kundër njëri-tjetrit në lobby. Ekskluziviteti Call of Duty ka përdorur SBMM për vite me rradhë, dhe kjo përfshin lançimin e tij Battle Royale Warzone. Skill-based matchmaking e…
Dataminers thonë se SBMM është kthyer sërish në Fortnite
Një dataminer i Fortnite ka deklaruar se skill based matchmaking është rikthyer në Squads mode, pas rritjes së spekulimeve për një numër të ulët të bots. Në 11 maj dataminer-i i njohur FNBRLeaks postoi deklaratën e tij në Twitter, pavarësisht…
SypherPK reagon pasi fansat e Fortnite e akuzojnë për rikthimin e SBMM
Streamer-i i njohur i Fortnite SypherPK ka reagur ndaj kritikave të lojtarëve që e fajësuan atë për ri-prezantimin e skill-based matchmaking në modet e Fortnite. SBMM ka qenë një tematikë shumë e përfolur në Fortnite prej kohësh tashmë. Sado që…
Ninja dhe SypherPK shpjegojnë si SBMM mund të përmirësohet në Fortnite
Me skill based matchmaking që është kritikuar pak kohët e fundit në Fortnite, Tyler Ninja Blevins dhe SypherPK ekzaminuan se si mund të kryheshin disa përmirësime për këtë tëfundit. SBMM ka qenë një nga tematikat më të përfolura të lojërave…
SypherPK shpjegon se si është shkatërruar Fortnite
Streameri i njohur i Fortnite Ali 'SypherPK' Hassan ka shpjeguar pse nuk është ndjerë më rehat për të bërë stream Fortnite gjatë transmetimeve të tij të fundit, duke cituar një larmi problemesh që sipas tij janë duke e ndjekur lojën nga…
Tfue shpjegon pse Fortnite SBMM po shkatërron solos
Që pas Season 10, update v10.40 për të qenë ekzakt, lojtarët e Fortnite kanë patur mundësi të provjnë skill-based matchmaking jashtë arena mode në solo, duos dhe squads. Në teori SBMM supozohet të të bashkojë me lojtarë të së njejtës…