Samuel L. Jackson i bashkohet Chris Rock në kastin e Sharra 9
Reboot-i i Saw pritet që të japë një nuancë të re në seritë e suksesshme të filmave horror, nën një koncept dhe skenar të ri nga Chris Rock. Filmit i shtohet edhe Samuel L. Jackson, i cili pas pjesëmarrjes në…