fbpx
Update v11.11 ka ardhur në Fortnite
Update i ri limiton numrin e granatave Fansat e Save the World më në fund do të marrin kontent të ri në update-in v11.11 të Fortnite që ka ardhur sot, ndërkohë që në Fortnite Battle Royale ka pasur disa ndryshime…
Fortnite Save the World mund të bëhet falas së shpejti
Së shpejti mund të keni mundësi të luani falas dhe pjesën tjetër të Fortnite Përpara se Fortnite të kishte një battle royale dhe të shndërrohej në fenomenin global që është sot, ishte një lojë PvE që tashmë njihet si Fortnite…
Ish drejtori i Epic u përpoq të ndalonte zhvillimin e Fortnite
Rod Fergusson thotë se në qoftë se ai do të vazhdonte të punonte me Epic, Fortnite nuk do të ekzistonte. Ish-drejtori i produksionit në Epic Games u përpoq të ndalonte Fortnite në fazat e para të zhvillimit të lojës. Ai…
Mënyrat më të mira për të marrë V-Bucks falas në Fortnite
A është e mundur të marrësh V-Bucks falas në Fortnite? Nëse luani Fortnite me shumë mundësi do iu hynin në punë ca V-Bucks. Këto të fundit përdoren për të blerë gjithçka nga dyqani i Fortnite. Pikërisht sepse janë kaq të…
Fortnite hidhet sërish në gjyq: këtë rradhë për lamat!
Epic Games akuzohet se ka tërhequr lojtarët e Save the World me çmim të ulët e më pas i kanë zhvatur me microtransactions Epic Games po përballet me një tjetër gjyq për Fortnite, po këtë rradh jo në lidhje me…