Tag: satya nadella

Shefi i Microsoft thotë se gjenerata tjetër e Windows është afër
Gjatë një fjalimi në konferencën Microsoft’s Build e cila u zhvillua të martën, CEO i Microsoft, Satya Nadella, ka folur se një update i madh i cili do të sjellë ndryshime të mëdha është duke u punuar për Windows. Gjatë…
Minecraft arrin afërsisht 140 milion lojtarë aktiv
Minecraft është një ndër lojërat më popullore në botën e gaming e cila ka një bazë lojtarësh të madhe dhe besnike. Së fundmi shefi ekzekutiv I Satya Nadella zbuloi se loja e Mojang, Minecraft ka arritur pothuajse 140 milion lojtarë…