Tag: Sarah Connor

The Terminator dhe Sarah Connor janë tashmë në Fortnite
Season 5 i Fortnite vazhdon të prezantojë personazhe të reja në lojë. Më parë pamë armikun e Arnold Schwarzenegger, Predator t'i bashkohej lojës. Tashmë mund të merrni skinin e Terminator në Fortnite item shop. Skini i T-800 vjen me të…
Publikohet traileri i ri i Terminator: Dark Fate
Paramount Pictures e ka festuar përvjetorin e Judgement Day në mënyrën më fantastike, kjo duke sjellë një trailer të ri për Terminator: Dark Fate. Videoja mundësoi shumë detaje për filmin, duke përfshirë personazhin e ri misterioz që portretizohet nga aktori…