Tag: sarada

Sarada tregohet fantastike ne episodin e fundit të Boruto
Më në fund Boruto: Naruto Next Generations po i jep vëmendjen e duhur Sarada, vajza e Sasuke, nëpërmjet episodit të fundit të  kësaj serie. Momentalisht seria po kalon në fazën e Otsutsuki të Kawaki arc dhe një betejë e re…