Tag: Sapphire Playoffs Ben Simmons theme

Përmbajtje e re vjen për NBA Playoffs në NBA Supercard
2K sot njoftoi një sërë përditësimesh në NBA SuperCard, lojën e mbledhjes së kartave nga Cat Daddy Games, duke përfshirë debutimin e nivelit të ri të kartave Onyx, mënyrat e reja, temat dhe më shumë. Niveli i ri i kartave…