Tag: Sanhok

A po vjen më në fund Karakin në PUBG Mobile?
Harta Karakin është përfolur prej kohësh për të arritur në versionin celular që nga lëshimi i saj global në versionin PC të lojës. Në të kaluarën, PUBG Mobile ka marrë rregullisht shumicën e hartave nga versioni PC i PUBG, përfshirë…
Një version i ri i Sanhok dhe kamiona me loot po drejtohen për PUBG
Sezoni i 8 fillon në 22 korrik. PlayerUnknown's Battlegrounds do të marrë disa ndryshime masive të hartës në Season 8, me Sanhok në qendër të vëmendjes këtë rradhë. Harta është rindërtuar që nga fillimi, sipas PUBG Corp, ne me synim…
Ky teaser i ri i PUBG sugjeron një transformim të Sanhok
Më në fund. Kur Sanhok u publikua në qershor të 2018s mori reagime të miksuara nga njerëzit. Harta, që ishte e treta që ju shtua PUBG, ishte e mbushur me jeshilllëqe, duke e distancuar veten nga sfondi më urban që…
Crossplay dhe më shumë konfirmohen në Update 4.3 të PUBG
Crossplay, armë e re, Weapon Mastery dhe ndryshime në Sanhok shoqërojnë patch 4.3 të PUBG. Momenti për të gjithë lojtarët e PUBG në konsola ka ardhur. Në update 4.3 të PUBG do të vijë më në fund crossplay për Xbox…