Zbulohet kopertina dhe një fakt shumë interesant për Death Stranding
Në San Diego Comic-Con Kojima zbuloi kopertinën e lojës dhe faktin që Keanu Reeves mund të ishte në të. Gjatë një paneli në San Diego Comic-Con, Hideo Kojima zbuloi kopertinën e Death Stranding në PlayStation 4 për versionin standart dhe…