Tag: san andreas vr

GTA: San Andreas do të ketë një version VR
Surprizë! Grand Theft Auto: San Andreas po merr një version VR, siç u njoftua nga Mark Zuckerberg gjatë Facebook Connect 2021. Çfarë fjalimi. Le ta rikthejmë për një moment. Facebook zotëron kompaninë që zhvillon Oculus Rift dhe Oculus Quest... Na…