Tag: samurai warriors

Samurai Warriors 5 zbulon karaktere të rinj
Së fundmi, Koei Tecmo ka mbajtur një livestream i cili ka zbuluar gameplay, karaktere dhe detaje rreth lojës së re së Samurai Warriors 5. Në këtë livestream u shfaq trailer i ri i cili nga prezantoi me personazhet e rinj…
Trailer i Samurai Warriors 5 tregon karakteret që mund të luani
Samurai Warriors 5 është vendosur të shfaqet në vetëm disa muaj dhe duke drejtuar në lançimin e tij zhvilluesi Omega Force dhe Koei Tecmo që kanë publikuar një trailer të ri për të krijuar ndopak ngacmim. Fillimisht kastin e personazheve…