fbpx

Tag: Samuel L. Jackson

Fansat e Fortnite po kërkojnë për skinin e Samuel L. Jackson në lojë
Fansat e Fortnite duan skinin e Samuel L. Jackson në lojë, pasi ai u shfaq në spotin e Verizon Super Bowl. Verizon publikoi reklamën e fundit të Super Bowl gjatë tremujorit të tretë të Super Bowl, me aktorin Samuel L.…
Samuel L. Jackson i bashkohet Chris Rock në kastin e Sharra 9
Reboot-i i Saw pritet që të japë një nuancë të re në seritë e suksesshme të filmave horror, nën një koncept dhe skenar të ri nga Chris Rock. Filmit i shtohet edhe Samuel L. Jackson, i cili pas pjesëmarrjes në…