Tag: samsung unpacked

Bëni çdo ditë epike me Samsung Galaxy S21 dhe Galaxy S21+
Seria e fundit S e Samsung ju fuqizon të ndani dhe të lidheni lehtësisht me kamerën dhe videon më të fundit, me dizajn të ri të guximshëm dhe aftësi efektive të lidhjes Samsung Electronics prezantoi Galaxy S21 dhe Galaxy S21…
Samsung Galaxy S21 Ultra: Përvoja premium e smartphone, e krijuar për të qenë epike në çdo mënyrë
Galaxy S21 Ultra sjell sistemin e kamerës më të përparuar dhe inteligjente të gradës profesionale, ekranin më të ndritshëm dhe më të zgjuar në një Galaxy dhe performancën më të mirë të Galaxy në një smartphone deri më sot Samsung…