Zbulohet Samsung Galaxy S20 Fan Edition
Të gjitha veçoritë e preferuara të fansave me një çmim të arritshëm, duke përfshirë një kamera të trefishtë e gradës profesionale, ngjyra të reja të gjalla dhe inovacione premium të kuruara Samsung Electronics zbuloi sot Galaxy S20 Fan Edition (FE),…