Samsung One UI 3 ngre përvojën e përdoruesit në lartësi të reja me Android 11
Dizajn i rafinuar, personalizim i përmirësuar dhe kontroll më i madh i veçorive në të cilat mbështeteni më shumë për t'ju ndihmuar të bëni më shumë punë Sot, Samsung Electronics njoftoi fillimin zyrtar të One UI 3, azhurnimi më i…