Samsung Odyssey G7 ka mbërritur dhe ja ku mund ta blini
Samsung Odyssey G7, e para në llojin e saj. Samsung Odyssey G7 është një monitor i gjithanshëm me performancë të mahnitshme të lojrave që është i disponueshëm ose në një madhësi 27 ose 32 inç. Ka një shpejtësi të refresh…