Tag: samsung galaxy s21 ultra

Shihni se si krahasohen Galaxy S21 Ultra me iPhone 12 Pro Max
Cili prej tyre ka kamerën më të mirë? Së fundmi, Samsung ka sjellë në treg serinë më të fundit të pajisjeve mobile që në ketë rast është Samsung Galaxy S21, S21 Plus dhe S21 Ultra. Kjo gjë ka bërë që…
Fotografi Rankin dhe muzikantja Stefflon Don bashkëpunojnë në një set fotografik me Samsung Galaxy S21 Ultra
Rankin x Stefflon Don krijojnë një koleksion të portreteve dhe përmbajtjes sociale për t'i bërë homazhe një brezi që i frymëzojnë ata Samsung Electronics zbuloi sot një galeri me përmbajtje vizuale, të shkrepura tërësisht me Samsung Galaxy S21 Ultra të…
Samsung Galaxy S21 Ultra: Përvoja premium e smartphone, e krijuar për të qenë epike në çdo mënyrë
Galaxy S21 Ultra sjell sistemin e kamerës më të përparuar dhe inteligjente të gradës profesionale, ekranin më të ndritshëm dhe më të zgjuar në një Galaxy dhe performancën më të mirë të Galaxy në një smartphone deri më sot Samsung…
Leak-u i Galaxy S21 Ultra tregon ndryshime drastike të kamerës
Pamjet më të fundit që pamë treguan se pajisja ka 4 kamera të pasme së bashku me blicin LED po ashtu. Sidoqoftë, @OnLeaks tani ka ndarë një dizajn të përditësuar që tregon 5 kamera, ose ndoshta një sensor të vetëm…