Tag: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G mori çmimin Best Smartphone në Global Mobile Awards
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G fitoi çmimin Best Smartphone, i njohur për tiparet e tij premium dhe dizajnin inovativ si më të mirin në një smartphone në vitin e fundit. Në ceremoninë e ndarjes së çmimeve më 30 qershor, Samsung…