Leaks-at më të fundit të Galaxy S20+ tregojnë video 8K dhe ekran 120Hz
Një veçori 'single take' mund ta bëjë më të lehtë kompozimin e fotografive më të mira. Leaks-at për Galaxy S20 vazhdojnë të dalin, dhe të fundit mund të jetë një lajm i mirë nëse jeni të fiksuar me fotografitë. Informatat…
Sipas një leak-u, Samsung Galaxy S11 mund të quhet Galaxy S20
Ky ndryshim emri vjen për të festuar dekadën e re Samsung pritet të zbulojë gjeneratën e re të smartphone-ve Galaxy S në shkurt të 2020. Sipas 2 leakers të njohur, është zbuluar se flagship-i i ri do të quhet Galaxy…