Tag: samsung galaxy s20 fan edition

Një leak masiv i Galaxy S20 Fan Edition zbulon gjithçka për telefonin
Leak-u masiv po vjen nga Evan Blass (@evleaks) i cili ndau infografinë e pajisjes në Patreon-in e tij. Pas kësaj infografike, gjithçka në lidhje me pajisjen është zbuluar, dhe po, është aq e mirë sa e kishim imagjinuar, por në…
Galaxy S20 Fan Edition do të zbulohet më 23 Shtator në një event Galaxy Unpacked
Në mënyrë tradicionale të Samsung, kompania ka shkuar dhe shpërndau një video-ftesë për të gjithë për të parë se cila tregon logon që jemi mësuar të shohim së bashku me dy silueta që ndryshojnë ngjyrat. E cila është një referencë…