Sipas një leak-u, Samsung Galaxy S11 mund të quhet Galaxy S20
Ky ndryshim emri vjen për të festuar dekadën e re Samsung pritet të zbulojë gjeneratën e re të smartphone-ve Galaxy S në shkurt të 2020. Sipas 2 leakers të njohur, është zbuluar se flagship-i i ri do të quhet Galaxy…
Bëhen leak imazhet e para të Samsung Galaxy S11
Megjithatë, mos prisni ndonjë kualitet fantastik Disa imazhe të Samsung Galaxy S11 janë zbuluar online, por fatkeqësisht këto foto nuk janë fotot e zakonshme me kualitet të lartë, të cilat do t'i shihni për shumë kohë. Pavarësisht, ky leak i…
Kamera e Samsung Galaxy S11 do të filmojë video në 8K
Leak-u më i fundit për Galaxy S11 e konfirmon këtë gjë Përpara zërave të shumtë, renders të telefonit dhe raportimeve të shumta, thuhej se Galaxy S11 do të sillte një kamer për të cilën ja vlente pritja. Një prej opsioneve…