Bëhet leak Galaxy Note 20, duke treguar një dizajn të njohur tashmë
Leak-u i fundit po vjen nga Pigtou dhe është në formën e një fotoje mjaft të diskutueshme. Tani para se të filloni të vendosni se do të shisni pajisjen tuaj më të vjetër. Ne do të sugjeronim që t'a konsideroni…
Sipas një leak-u, nuk do të ketë një model Galaxy Note 20 Ultra këtë vit
Ross Young beson se Samsung do të nxjerrë vetëm dy modele më vonë këtë vit. Kjo do të përfshijë Galaxy Note normal 20 dhe Galaxy Note 20 Plus, pak më të madh. Një deklaratë e hershme nga Ice Universe përmendi…