Leak-u i fundit na tregon se si do të duket Samsung Galaxy Fold 2
Galaxy Fold 2 duket shumë i ngjashëm me Motorola Razr 2019 Galaxy Fold nuk është se pati lançimin më të mirë, duke treguar se Samsung me Galaxy Fold 2 duhet të përmirësojë dizajnin si dhe rezistencën e këtij telefoni.  Fatkeqësisht,…
Samsung Galaxy Fold 2 do të kushtojë më pak se $1000
Shtohen zërat rreth Galaxy Fold 2 Ka pasur prova të vazhdueshme se Galaxy Fold 2 po zhvillohet. Zërat thonë se ky smartphone mund të ketë forma dhe përmasa tërësisht të ndryshme, si dhe të përdorë një stylus. Ndërkohë që Galaxy…