Samsung Galaxy S20 FE tashmë në Shqipëri për të gjithë fansat
Në Eventin ‘Galaxy Unpacked for Every Fan’ më 23 Shtator, Samsung prezantoi pajisjen e tij të fundit Galaxy: Galaxy S20 FE, i projektuar për të sjellë përvojën premium të Galaxy S20 tek më shumë njerëz. Me tiparet më të dashura…
Zbulohet Samsung Galaxy S20 Fan Edition
Të gjitha veçoritë e preferuara të fansave me një çmim të arritshëm, duke përfshirë një kamera të trefishtë e gradës profesionale, ngjyra të reja të gjalla dhe inovacione premium të kuruara Samsung Electronics zbuloi sot Galaxy S20 Fan Edition (FE),…
Samsung Lançon Projektorin me Lazer 4K Ultra Short Throw: The Premiere
LSP9T dhe LSP7T do të sigurojnë një përvojë të vërtetë të kinemasë në shtëpi Samsung Electronics njoftoi projektorin e ri lazer 4K Ultra Short Throw, The Premiere, në eventin virtual "Life Unstoppable" më 2 shtator. Projektori i ri me lazer…
Samsung shënon një epokë të re të inovacionit me përvojën virtuale “Life Unstoppable”
Produktet më të fundit inteligjente dhe të lidhura zbulohen për të ushqyer stilin e jetës tonë në zhvillim Samsung Electronics njoftoi sot avancimet e tij të fundit në pajisjet mobile, aksesorët, televizorët, audiot dhe elektroshtëpiaket me përvojën virtuale, ‘Life Unstoppable’…
Samsung Electronics lajmëron përvojën virtuale “Jetë e Pandalshme”
Samsung do të zbulojë risitë e produktit të fundit në një hapësirë virtuale në 2 Shtator 2020 Samsung Electronics njoftoi sot se kompania do të mbajë një event, një përvojë gjithëpërfshirëse virtuale, “Jetë e Pandalshme”, për të zbuluar risitë më…