Tag: samsung albania

Tani mund të bëhesh Lojtari numër Një nëpërmjet telefonit tënd!
#rrinështëpi Një nga opsionet më të përshtatshme për një kohë të lirë të përmbushur janë padyshim lojërat, bota magjike e personazheve virtuale, sfidave dhe madje edhe adrenalina mund të përjetohet individualisht ose në shoqëri me të dashurit dhe miqtë. Nuk…
Krijo, mëso dhe relaksohu me elegantin Galaxy Tab S6 Lite
Galaxy Tab S6 Lite përmban një S Pen me dizajn të rifreskuar për marrjen e shënimeve, dhe një ekran gjithëpërfshirës për argëtim të zgjeruar. Samsung Electronics sot prezantoi tabletën e re Galaxy Tab S6 Lite, një tabletë elegante dhe të…
5 aplikacionet më të mira gjatë izolimit sipas Samsung
Samsung ju sjell 5 aplikacionet më të mira që koha në izolim të fluturojë! Situata në të cilën ndodhemi prek secilin nga ne ndryshe. Disa kanë pastruar shtëpitë e tyre me themel, disa i janë përkushtruar ushtrimeve të fitnesit, e…
Si të punoni nga shtëpia në mënyrë produktive
Shumë kompani gjatë javëve të fundit kanë prezantuar politikën e punës nga shtëpia. Nomadët dixhitalë janë mësuar me një stil të tillë jetese, por çfarë mund të themi për të gjithë ata që përballen me sfidën e të punuarit nga…